En klassiker som gir varme og trøst.
Ingredienser:
Suppekraft:
1,5 kg oksebein
1 løk, delt i to
1 ingefærbit (5 cm), delt i to
5 stjerneanis
1 kanelstang
2 ss fiskesaus
Til servering:
400 g risnudler
300 g tynne skiver av oksekjøtt
Friske urter (koriander, vårløk, thaibasilikum)
Bønnespirer, lime og chili
Instrukser:
Rist løk, ingefær, stjerneanis og kanel i en tørr panne for å frigjøre aromaene.
Kok opp oksebein i en stor gryte med vann og fjern urenheter. Tilsett krydder, løk og ingefær.
La kraften småkoke i 4–5 timer, og sil deretter.
Kok risnudler i henhold til pakken. Legg i en bolle sammen med oksekjøtt.
Hell varm kraft over nudlene og kjøttet, og topp med urter, lime, chili og bønnespirer.
Comments