top of page
Forfatterens bildeBanh Mi

Hjemmelagd Vietnamesisk Pho Bo - Kjøttsuppe, perfekte middagen når kulden herjer


En klassiker som gir varme og trøst.







Ingredienser:

  • Suppekraft:

    • 1,5 kg oksebein

    • 1 løk, delt i to

    • 1 ingefærbit (5 cm), delt i to

    • 5 stjerneanis

    • 1 kanelstang

    • 2 ss fiskesaus

  • Til servering:

    • 400 g risnudler

    • 300 g tynne skiver av oksekjøtt

    • Friske urter (koriander, vårløk, thaibasilikum)

    • Bønnespirer, lime og chili

Instrukser:

  1. Rist løk, ingefær, stjerneanis og kanel i en tørr panne for å frigjøre aromaene.

  2. Kok opp oksebein i en stor gryte med vann og fjern urenheter. Tilsett krydder, løk og ingefær.

  3. La kraften småkoke i 4–5 timer, og sil deretter.

  4. Kok risnudler i henhold til pakken. Legg i en bolle sammen med oksekjøtt.

  5. Hell varm kraft over nudlene og kjøttet, og topp med urter, lime, chili og bønnespirer.

0 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page